Microsoft komt met raarste controller ooit voor Sonic

News
dinsdag, 22 maart 2022 om 17:30
fodzuqtwuaax0rqf1647965033
Met de tweede Sonic film op komst, begint Microsoft te stunten met promotiemateriaal voor de blauwe egel. Naast dat er Minecraft Sonic DLC zit aan te komen heeft Microsoft besloten een nieuwe Xbox controller uit te brengen, en dat is wel een hele bijzondere.
Microsoft komt met nieuw 'fuzzy controllers'. Deze zijn gemaakt ter ere van de nieuwe Sonic film die binnenkort in de bioscoop te zien zal zijn. De controllers zijn te winnen door mee te doen aan een winactie op Twitter. De regels en hoe dat je mee kunt doen, kun je vinden op de officiële Xbox site. Precies hoe goed deze controllers zijn voor het gamen weet nog niemand, maar dat ze er leuk en uniek uit zien is zeker.

Kletsnatte controller

Of je met deze controller even goed of zelfs beter kan gamen dan met een normale is nog niet zeker. Waar we wel zeker van zijn is dat mensen die zweethandjes hebben het lastig gaan hebben met deze harige controllers. Als je van lekker lang gamen houdt zal je het vast zelf ook wel eens hebben gehad. Met deze controller lijkt dat wel een probleem te worden, voornamelijk in de zomer.
Er lijkt ook een speciale Xbox versie te zijn met een Sonic sticker maar daarover heeft Microsoft nog niks gezegd. Of de controller na de winacties ook te koop zullen zijn, dat is nog niet bekend.

Populair Nieuws