Meg 2: The Trench al snel te zien op HBO Max

News
zaterdag, 23 september 2023 om 17:00
schermafbeelding 2023 09 22 om 145322f1695394221
Meg 2: The Trench met Jason Statham en Wu Jing is vanaf vrijdag 29 september te streamen op streaming-site HBO Max.
Bekijk de film Meg 2: The Trench met onder andere acteurs Jason Statham en Wu Jing in een film waar ze onbekende wateren ontdekken(letterlijk). In deze film spelen zij de leiders van een gerespecteerd onderzoeksteam dat de diepten van de oceaan verkent. Maar al snel ontspoort hun expeditie volledig wanneer ze geconfronteerd worden met een meedogenloos mijnbouwbedrijf dat hun levens in gevaar brengt.
Diepzeeduiker Jonas Taylor (Jason Statham) neemt deel aan een expeditie naar de Marianentrog vanwege ongewone wateractiviteiten. In de diepte ontdekken ze een oeroud ecosysteem met meerdere megalodons en andere gevaarlijke prehistorische wezens.

Een ouderwetse haaienfilm

In Meg 2: The Trench worden de hoofdpersonages wederom tot het uiterste gedreven terwijl ze geconfronteerd worden met gigantische zeemonsters en valse milieucriminelen. Meg 2: The Trench gepresenteerd door Warner Bros. Pictures en CMC Pictures, brengt Jason Statham en Wu Jing samen als de hoofdrollen van een ensemblecast, met meewerking van onder anderen acteurs zoals Sophia Cai, Page Kennedy, Sergio Peris-Mencheta, Skyler Samuels en Cliff Curtis.
Deze film, geregisseerd door Ben Wheatley en geschreven door Jon Hoeber, Erich Hoeber en Dean Georgaris, is gebaseerd op het boek The Trench van Steve Alten. Lorenzo di Bonaventura en Belle Avery zijn de producenten en Jason Statham hemzelf is zelfs uitvoerend producent. Deze onderwaterthriller belooft avontuur, spanning en actie voor het publiek en zal vanaf 29 september beschikbaar zijn om te streamen op HBO Max. Het is een film dat kijkers meeneemt naar onontdekte diepten van de oceaan en de strijd toont van helden tegen buitengewone bedreigingen.
Meg 2: The Trench is vanaf 29 september te zien op HBO Max