MediaMarkt stunt met korting tijdens de BTW-vrije dagen

News
vrijdag, 26 januari 2024 om 14:30
MediaMarkt komt elk jaar met een actie waar iedereen blij van wordt: de BTW-vrije dagen. Nu is het weer zover, waardoor je kan profiteren van veel korting.
Vaak lijken we in Nederland nogal bestolen te worden als we prijzen vergelijken in die van de Verenigde Staten. Zo wordt bijvoorbeeld geadverteerd met een lage prijs in de dollars tijdens een aankondiging, om vervolgens hier voor een veel hogere prijs te lanceren. Dat komt veelal door de BTW die eroverheen komt, die nooit in de prijs in de VS wordt opgenomen.

Geen BTW betalen bij MediaMarkt

Met 21 procent wordt een product ineens een stuk duurder. Helemaal als het een product is dat al een vrij hoge prijs heeft, zoals een smartphone, laptop of televisie. Daarom is nu een mooi moment om te profiteren van de BTW-vrije dagen bij MediaMarkt. Of zoals de actie tegenwoordig heet: BTW? Weg ermee!
Momenteel geldt de actie alleen op geselecteerde smartphones, laptops en smartwatches, maar gedurende de week komen er nog veel meer producten bij. Wij hebben alvast de beste deals voor je op een rij gezet.
Naast deze deals zijn er momenteel nog veel meer deals bij MediaMarkt. Check hier het complete overzicht van de BTW-actie.