Marvel series op Disney+ waarschijnlijk ook uitgesteld

  Vanwege de coronacrisis heeft Marvel besloten dat alle aankomende films worden uitgesteld. Helaas is de kans groot dat niet alleen de films worden uitgesteld, maar ook de Marvel series op Disney+.

  Walt Disney Studios

  WandaVision

  Het zal een nog een tijdje duren voordat we weer kunnen genieten van nieuwe Marvel films en series. Vrijwel alle projecten zijn momenteel uitgesteld vanwege het coronavirus. Afgelopen vrijdag kondigde Disney aan dat Doctor Strange: in the Multiverse of Madness een half jaar later dan gepland uit zal komen. De tweede Doctor Strange film zou eerst rond mei 2021 uitkomen, maar is nu verplaatst naar 25 maart 2022. Dit betekent dat de film later uit zal komen dan Thor: Love and Thunder. Ook heeft deze beslissing gevolgen op de Marvel Disney+ series, met name WandaVision.

  WandaVision zou direct verbonden zijn aan de tweede Doctor Strange film. Ook de serie Loki zou te maken hebben met de sequel. De opnames van WandaVision zijn inmiddels al afgerond, maar aangezien Doctor Strange in the Multiverse of Madness pas rond 2022 klaar zou zijn, is er een kans dat de serie van Scarlet Witch pas rond diezelfde tijd op Disney+ te zien zal zijn.

  Andere Marvel series

  We zullen waarschijnlijk snel te horen krijgen wat er met de Disney+ series zal gebeuren. We kunnen er in ieder geval van uitgaan dat de series later dan gepland uit zullen komen. The Falcon and the Winter Soldier heeft tot nu toe weinig geluk gehad. Bucky Barnes-acteur Sebastian Stan vertelde eerder dat er nog een paar weken gefilmd zou moeten worden. Helaas werden deze opnames verstoord door hevige aardbevingen. Kort daarna werd de productie helemaal stilgelegd vanwege de coronacrisis.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.