Mads Mikkelsen overtuigd van Hannibal seizoen 4

  Topacteur Mads Mikkelsen is erg te spreken over een potentieel vierde seizoen van de serie Hannibal, waar hij zelf de hoofdrol speelt. In een interview met IndieWire vertelt hij een aantal ideeën van hem en de ontwikkelaar van de show, Bryan Fuller. Of het vierde seizoen van Hannibal echt zal komen is nog niet bevestigd, maar Mads lijkt er zeker vanuit te gaan.

  NBC

  Grootse plannen

  Als je aan Hannibal Lecter denkt, denk je natuurlijk snel aan ‘Silence of the Lambs’, het boek van Thomas Harris. Mads Mikkelsen geeft aan dat een aantal personages en het verhaal van dit boek gebruikt willen worden voor het vierde seizoen van Hannibal. Zo heeft Mads Mikkelsen het in het interview vooral over Buffalo Bill, die hij maar al te graag terug zou zien in de serie. Helaas voor Mads en Bryan heeft de serie de rechten over dit boek momenteel niet.

  Mads geeft aan dat Fuller wel grote plannen heeft voor als ze uiteindelijk wel bepaalde personages uit het boek kunnen gaan gebruiken. Dit willen ze doen door bepaalde personages bijvoorbeeld te veranderen van geslacht, ras of zelfs van één personage twee maken. Mikkelsen lijkt in het interview erg enthousiast over een vierde seizoen van de serie. Zijn rol als Hannibal Lecter is ook één van zijn grootste rollen ooit.

  Mads Mikkelsen in Fantastic Beasts

  Recentelijk werd Mads Mikkelsen nog gelinkt aan Fantastic Beasts 3, waar hij de rol van Grindelwald op zich zou nemen. In de gigantische hijsa rond Johnny Depp, wie deze rol eigenlijk ook in het derde deel zou gaan spelen, werd hij ontslagen. Of Mads de rol echt over zal gaan nemen is inderdaad bevestigd.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.