Lukaku doelwit van wraakactie bij Inter Milan

News
vrijdag, 06 oktober 2023 om 18:30
pexels markus spiske 114296f1694783320
De fans van Inter Milan, ook wel bekend als I Nerazzurri, bereiden een wraakactie voor. Die actie is gericht tegen Romelu Lukaku, die nu bij AS Roma speelt.
De reden voor hun diepgewortelde haat jegens Lukaku is zijn gedrag met betrekking tot transfers in twee verschillende seizoenen. Als gevolg hiervan heeft de supportersvereniging CN69 een grootschalige actie opgezet.
Hoewel de wedstrijd nog even op zich laat wachten, zijn de voorbereidingen voor de actie al begonnen. CN69, een zeer gepassioneerde fanclub, zal maar liefst 50.000 fluitjes uitdelen en roept op om deze te gebruiken bij elk balcontact van Lukaku op 29 oktober. In hun aankondiging staat: "De dag van de meest ongewenste terugkeer komt dichterbij. 29 oktober is een datum die we met rood hebben omcirkeld. Die dag zullen we onze afkeer uiten voor iemand die ons op de meest onwaardige manier de rug heeft toegekeerd."

Fans voelen zich verraden

De bedoeling is om een oorverdovend fluitconcert te laten klinken in het Giuseppe Meazza-stadion voor Lukaku, die daar nu als persona non grata wordt beschouwd. Lukaku heeft er twee opeenvolgende seizoenen alles aan gedaan om Internazionale te verlaten, ondanks dat hij beloofde dit niet te doen. Dit heeft bij de fans geleid tot gevoelens van verraad, en ze beschouwen Lukaku nu als een persoon die zijn woord niet houdt en niet weet hoe hij zijn beloften moet nakomen, zelfs voordat hij een kampioen wordt. Deze actie is hun manier om hun ongenoegen te uiten.

Populair Nieuws