Live-action Mulan film krijgt een vervolg!

News
dinsdag, 21 april 2020 om 12:00
De nieuwste Disney live-action film Mulan had eigenlijk al in de bioscoop moeten draaien, maar aangezien de bioscopen dicht zijn vanwege het coronavirus, zal de film nu in juli uitkomen. Toch zou Disney nu al bezig zijn met een vervolg.

Mulan 2

De live-action film van Mulan zou oorspronkelijk vanaf 26 maart in de bioscoop te zien zijn, maar omdat alle bioscopen nu dicht moeten blijven door COVID-19 is deze film, net als een hoop andere Disney films, verplaatst naar een latere datum. Toch blijven ze bij Disney zeker niet stil zitten. Ondanks het uitstel van de film, zou er al aan een vervolg gewerkt worden. Volgens Full Circle Cinema zou Disney zoveel vertrouwen hebben in de release van Mulan, dat er alvast toestemming is gegeven voor een vervolg. Op 23 juli kunnen we Mulan in de bioscoop zien.
Momenteel zijn er nog geen schrijvers die aan het vervolg werken. Het zou al wel bevestigd zijn dat de producers van de eerste Mulan film terug zullen keren voor de tweede film. In 2004 kwam een vervolg op de originele animatiefilm van Mulan. De tweede live-action zal hier niet gebaseerd op zijn. In plaats daarvan kunnen we een nieuw, origineel verhaal verwachten.

Populair Nieuws