Little Devil Inside komt eind volgend jaar uit

News
maandag, 20 december 2021 om 15:30
little devil insidef1591960528
De PS5 exclusive Little Devil Inside zal in de winter van 2022 uitkomen. De game komt eerst uit op de PC en PlayStation, maar zal later ook beschikbaar zijn op de Switch en Xbox One.
Op het Instagram-account van PlayStation, heeft PlayStation bekendgemaakt dat de indie-game Little Devil Inside van Neostream Interactive in de winter van 2022 zal uitkomen. Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar we kunnen de game verwachten aan het eind van 2022. De game kwam voorbij in een montagevideo voor inde-ontwikkelde games die volgend jaar worden gelanceerd.
Little Devil Inside werd een aantal jaren geleden voor het eerst aangekondigd en is een combinatie tussen een actie-adventure en RPG met survival-elementen. De game speelt zich af in een semi- open world van verschillende thema’s en schattige visuals. Spelers verkennen een prachtige, maar tegelijkertijd ook een gevaarlijke wereld vol met draken, beren en andere wezens.

Waar gaat Little Devil Inside over?

Little Devil Inside kan gespeeld worden in single- en multiplayer-modus. De game volgt het professionele en persoonlijke leven van een ontdekkingsreiziger die is ingehuurd door een professor van de universiteit om te helpen zoeken en bestuderen van monsters en de bovennatuurlijke gebeurtenissen. Je gaat op gevaarlijke missies, en zwerft rond op een wereld waar de industriële revolutie op het punt staat om te beginnen.
Little Devil Inside komt uit voor de PC, PlayStation 4, PlayStation 5 en zal later ook beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch en Xbox One.

Populair Nieuws

Laatste Reacties