'Lek toont gratis PS Plus games van juni 2021'

News
dinsdag, 25 mei 2021 om 12:30
virtua fighter 5 2552021f1621933453
De PS Plus games van juni 2021 lijken al eerder bekend dan gepland. Een van de games lijkt een flinke stap te zijn voor SEGA en PlayStation. We zouden namelijk Star Wars: Squadrons krijgen en Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown, een game die we al jaren niet hebben gezien en nu een remake/port krijgt.
Een Spaanse nieuwssite, Areajugonees, maakt bekend dat Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown naar de PlayStation 4 en PlayStation 5 komt als gratis PlayStation Plus game voor juni. In april waren er al beelden gelekt van de game en hoe deze Virtua Fighter en e-sports samen gaat brengen. De officiële onthulling zou voor 27 mei op de planning staan volgens het lek.

Nog twee andere PS Plus games van juni gelekt

Als Virtua Fighter je niet veel doet, dan komen er gelukkig nog twee andere games bij het abonnement kijken. Een van deze is de nieuwe Star Wars game, Star Wars: Squadrons en de andere zou een nieuwe indie-game zijn, Operation: Tango. Sony moet nog officieel bekendmaken of deze drie titels werkelijk te spelen zijn met PS Plus, maar Areajugonees heeft vorige maand ook perfect voorspelt wat er te wachten stond.
Virtua Fighter is sinds 2012 niet meer uitgekomen op nieuwe systemen en was dus enkel op de PS3 en Xbox 360 te spelen. Het is dan ook niet gek dat veel fans blij zijn dat de game in een nieuwe jasje op een huidig systeem gaat komen. Of Virtua Fighter 5 ook opnieuw naar Xbox systemen gaat komen is nog onduidelijk, maar de kans is er natuurlijk wel.