Evolutie Ash's Pikachu in Pokémon serie 'verraden' via omschrijving

News
donderdag, 03 september 2020 om 13:45
pikachu evolvef1599124213
Na ruim 23 jaar is het moment daar. De evolutie van Ash's Pikachu in de Pokemon serie is via een gelekte omschrijving bekend gemaakt.
Uit de omschrijving van een aankomende aflevering blijkt het plot een wel heel bijzondere wending te krijgen. Ash's Pikachu lijkt te evolueren! De omschrijving vertelt dat veel Pikachu op zoek zijn naar ‘Thunder stones’ en deze uit de grond graven, waarna ze de kracht gebruiken om te evolueren in een Raichu. Dit zou ook het geval zijn voor de Pikachu van Ash, omdat hij een vrouwelijke Pikachu probeert te helpen
Veel fans weten het alleen nog niet zeker. Ze kunnen zich niet voorstellen dat de Pikachu van Ash zal evolueren en denken dat de lek slechts gebruikt wordt als lokaas om meer kijkers binnen te harken. De iconische Pikachu van Ash is volgens veel fans een te groot onderdeel van de serie en dat zorgt voor veel twijfel. Onze kleine gele vriend is er vanaf de allereerste aflevering (1 april 1997) tot aan het heden al bij en heeft in een oude aflevering bewust ervoor gekozen om niet te evolueren in een Raichu.

Groot verschil tussen Pikachu en evolutie

Er zit natuurlijk veel overeenkomst tussen Pikachu en Raichu, maar er zijn alsnog een heel aantal verschillen. Zo is Raichu meer oranje dan geel en zijn zijn wangen niet rood, maar geel. Ook heeft Raichu een andere staart en oren. Er zijn twee verschillende soorten Raichu. Als een Pikachu een Thunder stone gebruikt buiten Alola dan is het een normale Raichu, maar als de Thunder stone binnen Alola gebruikt wordt zal de Pikachu in een ‘Alolan Raichu’. Er zit een verschil tussen de twee. Zowel in uiterlijk als in kracht verschillen de twee van elkaar.
De franchise blijft na 23 jaar nog altijd druk met nieuwe dingen. Zo brengen ze nog steeds nieuwe Pokémon-games uit en loopt de serie ook nog steeds. Ook worden er nog steeds Pokémon kaarten verkocht en een heleboel andere soort dingen zoals kleding, rugtassen of etuis.