LEGO komt met een 18+ Marvel-bouwset om tentoon te stellen

News
donderdag, 04 juli 2024 om 10:00
Marvel-fans die iets moois in huis willen hebben om tentoon te stellen, kunnen binnenkort met een nieuwe LEGO-set aan de slag. En de nieuwe set is bovendien geen aanslag op je bankrekening.
LEGO maakt al een tijdje niet alleen sets voor kinderen, maar ook sets die duidelijk gericht zijn op volwassenen. Ze hebben zelfs een 18+-rating op de doos staan. Dat betekent niet dat er naakt of andere volwassen zaken bij de bouwset betrokken zijn.
Het is meestal bedoeld om aan te geven dat de bouwwerken gemaakt zijn om trots neer te zetten in de woonkamer. En niet om er allerlei avonturen mee te beleven en ermee te spelen, zoals dat het geval is met andere LEGO-sets.
Binnenkort komt er ook een 18+ bouwset uit van Marvel. Het gaat om de Avengers Helicarrier, die bekend is van de MCU-films. Op het voertuig zijn landingsbanen, rotoren om alles in de lucht te houden, Quin Jets en de toren van waaruit het voertuig bestuurd wordt.

Een aantrekkelijk prijskaartje

Natuurlijk is een belangrijke vraag hoeveel de nieuwe LEGO-set gaat kosten. Gigantische ruimteschepen van Star Wars, die ook bedoeld zijn om te showen in huis, hebben vaak een prijs die oploopt tot honderden euro’s. De Republic Attack Cruiser gaat bijvoorbeeld weg voor 649,99 euro.
Gelukkig heeft LEGO voor de nieuwe Marvel-set de tactiek aangehouden van de Star Wars Midi Scale-pakketten. Dat zijn bouwsets met minder stukjes, maar daardoor ook een veel lagere prijs. Zo zal de LEGO Marvel Avengers Helicarrier 79,99 euro kosten. Daarvoor krijg je 509 stukjes, maar ook een standaard en bordje om het voertuig tentoon te stellen alsof het thuishoort in een museum.
Fans moeten nog eventjes geduld hebben voordat ze met het bouwwerk aan de slag kunnen. De set komt uit op 1 augustus.

Populair Nieuws