Legendarische game is voor het eerst online te spelen

News
donderdag, 22 december 2022 om 15:45
teenage mutant ninja turtles cowabunga collectionf1671719462
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection heeft zojuist zijn eerste grote update gekregen en voegt online functie toe aan een van de beste SNES-games aller tijden.
TMNT 4: Turtles in Time is sinds augustus verkrijgbaar via The Cowabunga Collection. De game kwam oorspronkelijk uit voor de SNES, maar de titel is nu voor het eerst te spelen online met vrienden.
In de game zijn maar liefst 4 levels toegevoegd en de arcadeversie kan door vier personen worden gespeeld. De nieuwe levels hebben betere kleurrijke cartoonafbeeldingen, animaties en een verscheidenheid aan technieken.
Je kunt nu dus ook Turtles in Time spelen met vrienden over de hele wereld met de nieuwe toegevoegde online multiplayer-functie. Toegevoegd als onderdeel de eerste grote update van de Cowabunga Collection. Turtles in Time online is ongetwijfeld het grootste hoogtepunt van de update, maar er is een heleboel nieuw materiaal in de dertien klassieke Turtles-games die in de collectie zijn opgenomen.

Meer nieuwe features in The Cowabunga Collection

Er zijn nieuwe tips en trucs toegevoegd aan de in-game strategiegidsen en er is ook een volledig aanpasbare knoptoewijzing toegevoegd. Er zijn ook nieuwe schermfilters voor de Game Boy spellen, evenals tal van kleinere veranderingen in de kwaliteit van leven en bugfixes.
Turtles in Time is de enige game in de collectie die online kan worden gespeeld in deze update, maar Nintendo zei in een persbericht dat het radicale TMNT 3: The Manhattan Project online zal worden gespeeld in een toekomstige update. Nog even wachten dus.

Populair Nieuws