Lashana Lynch is de nieuwe Bond

  Bond. James Bond. Geniet nog maar even van deze zin, want binnenkort is hij verleden tijd. De nieuwe Bond zal namelijk door niemand minder dan Lashana Lynch vertolkt worden. Hiermee is ze de eerste vrouwelijke Bond in de geschiedenis.

  Marvel Studios

  Lynch onthulde haar toekomstige rol als de nieuwe 007 tijdens een interview met Harpers Bazaar. De actrice, die bekend is van Captain Marvel, zal in No Time To Die al haar opwachting maken. In die film zal M haar introduceren als de opvolger van Daniel Craig die voor het laatst schittert in zijn 007-pak. Lynch twijfelde wel even of ze de rol moest aannemen, maar na gesprekken met de makers was ze meteen om. Ze meldde daarbij dat ze niet van plan is om een perfect en glad personage neer te zetten. Ze wil met Nomi, de naam van de geheim agent, iets vertegenwoordigen.

  Lynch niet alleen de eerste vrouwelijk Bond

  Lynch is de eerste vrouwelijke Bond in de geschiedenis, maar is daarnaast nog veel meer. De actrice gaat hoe dan ook geschiedenis schrijven als ze straks haar eerste Bond film vertolkt. Ze is namelijk ook de eerste zwarte vrouw die de rol mag spelen en daar is ze erg blij mee. Volgens haar kan het zwarte publiek zich zo eindelijk herkennen in het personage van Bond.

  Wat vind jij ervan dat James Bond straks door Lynch vertolkt wordt? Laat het weten in de reacties hieronder!

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.