La Casa De Papel acteurs schitteren nu in andere Netflix serie

News
donderdag, 09 november 2023 om 18:30
xgn google image
Een nieuwe Spaanstalige Netflix serie is uitgebracht met voornamelijk dezelfde sterren als in de mega populaire Spaanse hitserie La Casa De Papel.
Het nieuwe Spaanse Netflix-drama Cristo y Rey dat vandaag is gelanceerd, werpt licht op het intrigerende leven van Spaanse publieke figuren, Ángel Cristo en Bárbara Rey. De serie is een weerspiegeling van hun relatie en belicht zowel de schittering van luxe als de duistere kant van verslaving en ontrouw die erachter schuilgaat.
Het verhaal ontvouwt de buitengewone opkomst en ondergang van deze twee bekende persoonlijkheden. De serie is gebaseerd op ware gebeurtenissen die plaatsvonden in de jaren 80 in Spanje. Hoewel hun ontmoeting en de behoorlijlk snelle aankondiging van hun huwelijk alle magazinecovers sierden, onthult Cristo y Rey de diepere, duistere en nooit eerdere vertoonde geheimen van hun donkere leven.

Het vertekende beeld van de showbizz

De serie schetst niet alleen de oppervlakkige glamour en luxe die hun publieke imago omhulde, maar werpt ook een scherp licht op de schaduwzijde van hun bestaan. Het omvat thema's zoals drugs- en gokverslaving, ontrouw en zelfs mishandeling, die zich verborgen hielden achter de glanzende façade.
De grote cast van Cristo y Rey is opmerkelijk, met acteur Jaime Lorente, vooral bekend van zijn rol als Denver in La casa de papel, die de rol van Ángel Cristo vertolkt. Daarnaast speelt actrice Belén Cuesta, ook afkomstig van La casa de papel, als Bárbara Rey.
De serie belicht dus de levendige en glamoureuze Spaanse showbizzscene uit de jaren 80 en de behoorlijk rumoerige relatie tussen Ángel Cristo en Bárbara Rey, waarbij het publiek een dieper inzicht krijgt in de donkere kanten van hun leven die zich achter de schermen afspeelden. Deze premisse klinkt misschien wat minder interessant voor niet Spaanse kijkers, maar de serie belooft ook erg veel beloven te zijn voor buitenstaanders die het waargebeurde verhaal nog nooit gehoord hebben.
Cristo y Rey is vanaf nu te zien op Netflix.