Er komen mogelijk nog veel meer Super Mario-films aan

News
donderdag, 09 november 2023 om 18:00
the super mario bros movie ov st 8 jpg sd high copyright 2022 nintendo and universal studiosf1699541366
Universal Pictures heeft The Super Mario Bros. Movie bestempeld als een nieuwe franchise met mogelijk meerdere vervolgfilms in het vooruitzicht. De film lijkt de opmaat te zijn naar een reeks vervolgverhalen binnen het uitgebreide en geliefde universum van de Super Mario Bros.
Mogelijke toekomstplannen voor de Super Mario Bros.-filmreeks beloven meer avonturen voor Mario, Luigi en hun compagnons. Met het succes van de eerste film, die wereldwijd meer dan 1,36 miljard dollar opbracht, is een vervolg onvermijdelijk. Het slot van de film maakt de weg open voor nieuwe verhaallijnen en mogelijke karakters voor aankomende sequels.
De film sluit af met Mario en Luigi die zich permanent vestigen in het Paddenstoelenrijk nadat ze Bowser hebben verslagen. Deze setting biedt een vlotte start voor een vervolg, waarbij de loodgieters klaarstaan om in actie te komen als Bowser ontsnapt en opnieuw toeslaat, zoals zo vaak gebeurt in de games. De post-creditsscènes suggereren ook terugkeer naar Brooklyn via de Warp Pipe, waardoor nieuwe verhaallijnen mogelijk zijn.

Genoeg personages om uit te kiezen

Een veelbetekenende scène hierna toont een bekend wit ei met groene vlekken dat lijkt te gaan uitkomen, wat ongetwijfeld de introductie van Yoshi in een toekomstige film aangeeft. Deze toevoeging opent de deur voor avonturen waarbij Mario en Yoshi de krachten bundelen.
De filmfranchise kan uitbreiden met nieuwe karakters en verhaallijnen. Mogelijke toevoegingen zijn Wario en Waluigi, de tegenhangers van Mario en Luigi, of zelfs een reis naar de sterren, geïnspireerd door Super Mario Galaxy.
De overvloed aan geliefde personages en ideeën bieden een schat aan mogelijkheden voor de toekomstige films. Fans kunnen uitkijken naar nieuwe avonturen en karakters in het uitgestrekte en kleurrijke universum van de Super Mario Bros. filmreeks.