KPN storing verpest ochtend van tv-kijkers

News
vrijdag, 14 juli 2023 om 10:01
kpn logo grijs blauw 181130 114213f1589439727
KPN heeft momenteel last van een storing. Die maakt het veel klanten onmogelijk om tv te kijken. Er wordt naar een oplossing gezocht.
Als je vanochtend niet hoeft te werken en graag tv had willen kijken, kan dat even lastig zijn. KPN heeft namelijk last van een storing. Die begon vanochtend vroeg al, maar is momenteel nog niet opgelost.
KPN is gelukkig wel op de hoogte van het probleem en is op zoek naar een oplossing. Het Twitter-account van KPN Webcare laat klanten weten dat er een algemene TV storing is en verwijst door naar de storings-pagina op de KPN website, waar je kunt zien of jouw postcode getroffen is. Als het goed is werken ander diensten, zoals internet en bellen, naar behoren.

Wanneer is de KPN storing voorbij?

Via Allestoringen is te zien dat de storing momenteel zijn piek al voorbij lijkt. Er komen steeds minder meldingen, maar de daling gaat tegelijkertijd niet erg hard. Het is niet uit te sluiten dat er bovendien nog een stijging aankomt.
KPN zelf laat weten dat het probleem inmiddels verholpen zou moeten zijn, maar er zijn evengoed nog klanten die problemen ondervinden. Dat kan ook aan andere factoren liggen. Voor meer duidelijkheid kun je Twitter en de storingspagina van KPN in de gaten houden.