Komt er ooit nog een Hannibal seizoen 4?

News
donderdag, 22 april 2021 om 19:30
hannibal serie met mads mikkelsen zoekt nog steeds een nieuwe zender 145190
Tot nu toe wil geen enkel bedrijf de serie Hannibal overnemen om deze verder te laten gaan. In 2015 was de finale van Hannibal te zien op NBC en vervolgens een lange tijd op Netflix. Ondertussen wil NBC de serie niet vernieuwen en ook Netflix wil de naam niet overnemen. Het is erg jammer om dit te zien, want niet alleen fans willen Mads Mikkelsen opnieuw de rol aan zien nemen van Hannibal, maar ook de cast zelf ziet de serie graag een vierde seizoen krijgen.
Wat er precies gebeurt met Hannibal Lecter en Will Graham hebben we helaas nooit gezien. Dit zou normaal gesproken moeten gebeuren in een later seizoen, maar geen enkel bedrijf wil de serie meer verlengen voor een vervolg. Fans hebben alleen een vervelende cliffhanger als einde gekregen en nooit mogen zien wat er precies gebeurd met de twee hoofdpersonages. Maar als het aan de cast ligt, zou de serie zo weer in de lucht zijn.

De hoop voor seizoen 4 wordt niet opgegeven

Hoewel het vooralsnog een vervelende situatie is, geeft de cast niet op. Iedereen die heeft gewerkt aan de serie ziet dolgraag het verhaal van Dr. Hannibal Lecter weer verdergaan. De kans dat het gaat gebeuren wordt alleen wel steeds kleiner. Ondertussen zijn we al bijna zes jaar verder en is er nog steeds geen groenlicht gegeven voor een doorstart.
De opnames maken was ook niet altijd makkelijk. Mads Mikkelsen vertelde in een interview met Vulture, “Het werk aan de serie was zwaar, we draaiden lange dagen en de scenario’s kwamen vaak pas laat binnen”. Iedereen van de cast van de serie ziet graag dat Bryan Fuller (bedenker van de serie) er een goed einde aan weet te draaien, maar zolang geen enkel bedrijf interesse toont, wordt dat natuurlijk erg lastig. Er zijn wel details vrijgegeven over seizoen 4 van Hannibal, we weten dus ongeveer wat we kunnen verwachten als er ooit een vervolg komt.

Populair Nieuws