Komt er een Marvel serie naar Disney+ met Silvester Stallone in de hoofdrol?

News
donderdag, 14 mei 2020 om 9:30
In Guardians of the Galaxy Vol 2 zagen we hem al even opduiken, maar nu gaat het gerucht dat er aan een heuse serie gewerkt wordt met Silvester Stallone in de hoofdrol.
Bij Marvel films is het altijd zaak om te blijven zitten als de credits over het scherm rollen. Na de credits volgen nog een of meerdere korte scènes die alvast een vooruitblik geven voor wat Marvel voor de toekomst in petto heeft. In een van de scènes die na Guardians of the Galaxy Vol. 2 te zien waren, verschijnt Sylvester Stallone in de rol van Stakar Ogord, die een team genaamd de Ravagers toespreekt. Deze groep, met Aleta, Charlie-27, Mainframe en Krugarr, lijkt een belangrijke rol te gaan spelen.
Niet alleen zullen de Ravagers hun opwachting gaan maken in Guardians of the Galaxy Vol. 3, maar als de geruchten kloppen, kunnen we binnenkort zelfs een hele Marvel serie rond het team verwachten. Daarmee zou het aantal series waar Disney aan werkt binnen het Marvel universum rap oplopen nadat eerder al She-Hulk en Ms Marvel aangekondigd werden voor het nieuwe Disney+ kanaal.

Gesprekken nog in de eerste fase

De gesprekken zouden nog in een eerste fase zitten, maar volgens We Got This Covered, die het nieuws als eerste bracht, zou iedereen mee willen werken, inclusief Miley Cyrus, die de stem van Mainframe ingesproken heeft. Het kan dus nog wel even duren voor de serie op Disney+ gaat verschijnen.