Komen er toch meer volwassen series op Disney+?

News
dinsdag, 31 maart 2020 om 13:00
disney plus nederland nu beschikbaar en tijdelijk gratis 154498 1f1620124486
De meeste content die op Disney+ staat is voornamelijk bedoeld voor de jongere doelgroep. Toch is er een kans dat we binnenkort waarschijnlijk meer films en series kunnen verwachten die voor een wat meer volwassen doelgroep zijn bedoeld.

Meer volwassen content?

Wanneer je aan Disney denkt, zul je al snel denken aan de bekende animatiefilms of bekende franchises zoals Marvel en Star Wars. Al deze content is over het algemeen erg kindvriendelijk. Toch lijkt het erop dat we in de toekomst waarschijnlijk wat meer volwassen content op de streamingdienst kunnen verwachten. Het is namelijk bekendgemaakt dat een paar verschillende geselecteerde Disney+ gebruikers een vragenlijst van Disney hebben ontvangen. Een gebruiker op Reddit heeft een van de onderzoeksvragen van deze lijst gedeeld. De vraag die werd gesteld was of series zoals Buffy the Vampire Slayer of Modern Family kunnen worden toegevoegd aan Disney+.
Dat Disney+ momenteel nog vrij strict is over volwassen content, is vrij recent al een paar keer gebleken. Al vroeg werd bekendgemaakt dat er een vervolgserie van de populaire show Lizzie McGuire op de streamingdienst zou verschijnen. De productie daarvan is inmiddels stilgelegd omdat de serie te volwassen zou zijn. Daarnaast is ook bekendgemaakt dat een andere serie, genaamd Love, Simon, eerst op Disney+ zou verschijnen maar nu op Hulu beschikbaar zal zijn, ook om de 'volwassen' inhoud. Het lijkt er dus op dat Disney streng is wanneer het komt op volwassen content, maar de vraag op de vragenlijst zou kunnen betekenen dat het bedrijf in de toekomst misschien wel open zou kunnen staan voor meer volwassen films of series.