Game of Thrones spin-off later dan verwacht

News
donderdag, 24 september 2020 om 11:30
game of thronesf1638269257
Eerder dit jaar werd al aangekondigd dat er een spin-off serie zou komen van Game of Thrones. De enorm populaire fantasie show die acht seizoenen draaide, heeft grote plannen om nog meer mensen in de Game of Thrones-wereld te trekken. Die serie, House of the Dragon, staat nu alleen wel pas gepland voor een release in 2022.
Game of Thrones is al jaren één van de populairste, als niet de populairste, series ter wereld. In deze wereld vol fantasie, drama en actie word je meegesleurd in een verhaal waar je niet meer uitkomt. Ook al zijn volgens veel fans de laatste paar seizoenen redelijke tegenvallers, zullen ook zij blij zijn met het nieuws dat er een verse start komt. Dit keer alleen wel met een andere naam en ook nog eens in een andere tijd.
Eerder werd gedacht dat de serie al in 2021 uit zou komen, maar deze hoopvolle gedachte is nu definitief van de baan. Tegenover Deadline wordt bevestigd dat de serie voor 2022 op de planning staat.

Wat kunnen we verwachten?

De spin-off serie House of the Dragon heeft voor de eerste 10 afleveringen toestemming gekregen om te draaien. Daarmee is een eerste seizoen van de serie veiliggesteld. Dit verhaal zal zich ongeveer 300 jaar voor Game of Thrones afspelen.
Veel weten we nog niet over hoe House of the Dragon er uit zal gaan zien, maar we kunnen zeker een goede gok plaatsen. Het zal vermoedelijk starten met de strijd om Westeros, waar Aegon Targaryen samen met zijn twee zussen zal proberen het land te veroveren. Ook andere grote namen zullen hoogstwaarschijnlijk een rol spelen in de serie.
Zo waren 300 jaar voor Game of Thrones de huizen Stark, Lannister en Baratheon al aanwezig. Hoewel de namen ongetwijfeld in de serie terug zullen komen, is het heel onwaarschijnlijk dat er bekende gezichten zullen voorkomen in House of the Dragon.

Populair Nieuws