Kijk hier het laatste Elden Ring Shadow of the Erdtree voorproefje

News
donderdag, 20 juni 2024 om 15:00
elden ring shadow of the erdtree knight
Elden Ring Shadow of the Erdtree verschijnt op 21 juni en de eerste kritieken zijn fenomenaal. Om fans nog één keer warm te maken voor de release van de game deelt de Japanse studio nog één laatste Elden Ring Shadow of the Erdtree trailer.
Op 21 juni verschijnt de Elden Ring DLC Shadow of the Erdtree, waarin spelers een compleet nieuwe regio induiken. De hype is groot en uitgever Bandai Namco wakkert de vlam nog verder aan met een gloednieuwe Shadow of the Erdtree trailer.

Laatste Elden Ring Shadow of the Erdtree trailer toont veel

Om de lancering van de uitbreiding te vieren heeft de uitgever een launch trailer van Elden Ring Shadow of the Erdtree uit de doeken gedaan. Daarin wordt wat meer bekendgemaakt over het verhaal van de uitbreiding en zien we tal van nieuwe beelden rondom uitdagende gevechten die te wachten staan in de Realm of Shadows. 
Wie blind de uitbreiding wil spelen, wordt overigens wel afgeraden om de nieuwe beelden te bekijken. De lanceringstrailer van Elden Ring Shadow of the Erdtree verklapt namelijk wel wat geheimen over wat spelers te wachten staat in de uitbreiding waarmee veel recensenten toch 40 tot 50 uur mee zoet waren. Vooral als het op bazen aankomt.
De trailer kun je hieronder zelf bekijken:
Ga je Elden Ring Shadow of the Erdtree spelen? Dan moet je wel een aantal bazen uit de oorspronkelijke game verslagen hebben. Gelukkig hebben we hieronder een gids voor je die precies uitlegt wat je moet doen.
Mocht je nog wat meer informatie over het verhaal van Shadow of the Erdtree willen, kun je overigens ook nog de stroy trailer zelf kijken. Die kwam een aantal weken geleden al uit en moet iets meer context geven over wat je te wachten staat in het nieuwe rijk dat FromSoftware gemaakt heeft voor de uitbreiding.

Poll