Jos Verstappen gedwongen te stoppen tijdens WK-Rally in België

News
zondag, 21 augustus 2022 om 10:00
Dit weekend begon oud-formule 1-coureur Jos Verstappen aan zijn eerste WRC-avontuur. Zijn eerste dag verliep soepel maar op de tweede dag werd hij door een ongeluk gedwongen te stoppen.
Tijdens de WK-Rally in België is Jos Verstappen samen met Harm van Koppen gisteren in een sloot beland. Het incident vond plaats tijdens de dertiende proef van de twintig. Hierdoor kon Verstappen de rest van de dag niet meer racen. Hij en zijn navigator hebben beide geen fysieke problemen aan de crash overgehouden. Op verstappen.com verteld hij over het ongeluk:
Het avontuur van Verstappen hoeft overigens nog niet voorbij te zijn. Als zijn auto op tijd gerepareerd is, kan Verstappen vandaag zijn avontuur hervatten en dus weer verder racen.

Jos Verstappen zijn WK-Rally avontuur in België begon goed

Verstappen ging in zijn vijfde rally meteen de uitdaging aan tegen sterke deelnemers, hij reed namelijk mee in de Rally2-klasse. Hij stond voor zijn ongeluk op de 20e plaats met zijn Citroën C3. Tijdens zijn WRC-debuut op dag één had hij erg genoten, daarom wil hij graag nog vaker meedoen met rally racen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties