iOS 14 en iPadOS 14 release is morgen!

  Apple heeft de officiële releasedatum van iOS 14 vandaag tijdens het Apple Event 2020 aangekondigd. Morgen zal de nieuwe OS uitgerold worden middels een update. Daarnaast mogen we ook de nieuwe iPadOS 14, WatchOS 7 en tvOS 14 verwelkomen.

  Apple

  Vanaf morgen kunnen we dus een update met daarin de iOS 14 release op onze iPhones verwachten. De update zal niet morgenochtend meteen staan te wachten op je iOS smartphone, maar wordt gaandeweg de dag uitgerold. iOS 14 wordt de grootste upgrade ooit en brengt een heleboel nieuws naar je Apple toestel.

  De grootste vernieuwing van iOS 14 is het gebruik van Widgets en de App-bibliotheek die je thuisscherm overzichtelijk houdt. Verder is het vanaf iOS 14 mogelijk om je favoriete browser als standaard in te stellen. Er kan onder meer gekozen worden voor Safari of Google Chrome die dan voortaan standaard openen als je het internet opgaat op je Apple apparaat.

  iOS 14 komt niet naar alle iPhones, maar wel naar de meest gangbare modellen zoals de iPhone SE 2020, iPhone X, iPhone 11 iPhone 8, iPhone 7 en meer. In ons uitgebreide artikel over iOS 14 vertellen wij je alles over de nieuwe OS van Apple.

  Niet alleen iOS 14 release is morgen

  iOS 14 heeft een tijd op zich laten wachten, maar datzelfde geldt voor een paar andere besturingssystemen: watchOS 7, tvOS 14 en iPadOS 14. Morgen komen al deze besturingssystemen uit, dus verwacht op al je Apple apparaten een update die voor vernieuwing gaat zorgen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.