iOS 13.4 beta 2 nu beschikbaar

  Apple heeft de beta van iOS 13.4 en iPadOS 13.4 vrijgegeven. Sinds iOS 13 brengt Apple de één naar de andere update uit. Net als de voorgaande jaren gaan we ervan uit dat de .4 update in de loop van maart of april zal verschijnen. Door testers zijn de volgende nieuwe functies gevonden.

  De beta’s zijn echt bedoeld voor testers en daarom ook niet geschikt voor toestellen die bedoeld zijn voor dagelijks gebruik. Ontwikkelaars kunnen het benodigde betaprofiel downloaden via de ontwikkelaarswebsite. iOS 13.4 is beschikbaar vanaf iPhone 6s en SE. Voor iPads is de software iPadOS 13 verschenen.

  iOS 13.4

  iOS 13.4 is de vierde grote vrijgeving van iOS 13. Met deze update worden er waarschijnlijk een aantal fouten opgelost die sinds iOS 13 gevonden zijn. Ook zal iOS 13.4 wellicht nieuwe functies kunnen bieden, die in de voorafgaande updates nog niet waren verschenen. Een voorbeeld van een functie zou het delen van iCloud Drive-mappen kunnen zijn.

  iOS 13.4 verscheen met de eerste beta op 5 februari, deze beta werd vervolgens op 10 februari een publieke beta. Op 19 februari verscheen beta 2 die op 20 februari al publiekelijk werd. Wanneer er een definitieve versie zal komen, is nog niet helemaal duidelijk.

  IPadOS 13.4 beta 1 verscheen de vijfde van februari en de publieke beta kwam op 10 februari. Beta 2 van iOS 13.4 verscheen de negentiende van februari en vervolgens kwam 20 februari de publieke Beta 2 uit.

  Je kunt vaak tegen problemen aanlopen bij het testen van beta’s. Zo zijn op het eerste moment niet alle functies direct beschikbaar, maar deze worden naarmate de testperiode vordert toegevoegd of uitgebreid. Verder kunnen apps vastlopen, omdat deze niet altijd even goed werken. Om deze redenen wordt het daarom ook afgeraden om een beta te installeren op een toestel dat je dagelijks gebruikt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.