Internet Explorer lek nog lang niet opgelost

  Wie nog gebruik maakt van Internet Explorer moet voorzichtig zijn. De browser kampt namelijk met een behoorlijk beveiligingsprobleem dat nog lang niet wordt opgelost, zo laat Microsoft in een reactie aan TechCrunch weten. Alle versies van Internet Explorers zijn vatbaar voor het lek.

  Het Internet Explorer lek dat is ontdekt, is voor hackers gemakkelijk te gebruiken, waardoor de browser nu een flink beveiligingsrisco heeft. Microsoft is dan ook van plan om een patch uit te brengen om het lek te dichten, maar laat weten dat dit nog wel even kan duren. Aan TechCrunch werd het onderstaande medegedeeld:

  "We werken aan een oplossing, maar het is onwaarschijnlijk dat een patch wordt uitgegeven tot de volgende ronde van de maandelijkse beveiligingsoplossingen, die gepland staat voor 11 februari."

  Microsoft

  Het Internet Explorer lek kan er voor zorgen dat een aanval wordt gepleegd op je PC. Zo kan een hacker een kwaadaardige code gebruiken om je PC te infecteren die je computer kunnen schaden. Tot 11 februari is het dan ook nog oppassen geblazen tenzij Microsoft besluit om eerder actie te ondernemen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.