Indiana Jones 5 tijdsperiode mogelijk gelekt

News
dinsdag, 20 juli 2021 om 9:00
indiana jones 5 release aangekondigd door disney 135859f1612955689
Het ziet er naar uit dat de tijdsperiode waarin Indiana Jones 5 zich afspeelt is gelekt. Een deel van de film lijkt zich in ieder geval in 1969 af te gaan spelen. Zo is via Sky News duidelijk geworden.
Nadat een acteur een flinke val maakte op de set van de film in Glasgow (Schotland) lijkt de tijdsperiode van Indiana Jones te zijn gelekt. De set stond namelijk in het teken van de Apollo 11 ticker-tape parade uit 1969. Daarmee lijkt minimaal een deel van de tijdsperiode van de film te zijn bevestigd.
De acteur zelf zou redelijk ongedeerd zijn na zijn val. Op de set werden de stuntmannen van Harrison Ford en Boyd Holbrook tevens gespot op de set, wat doet vermoeden dat er een achtervolging plaatsvindt op deze locatie. Harrison's stuntdubbel werd gespot terwijl hij op een paard reed en door een grote poster heen rende.

Indiana Jones 5 tijdsperiode wel duidelijk, naam nog niet

Indien de film zich daadwerkelijk in 1969 afspeelt, vindt het vijfde avontuur van Indiana Jones twaalf jaar plaats na The Kingdom of the Crystal Skull. Die film speelde zich in 1957 af. In ieder geval is al wel duidelijk dat de vijfde film het verhaal van Indiana Jones afsluit.
Indiana Jones 5 heeft officieel nog geen titel. Wel heeft Disney alvast de releasdatum bekendgemaakt voor de film. Die staat namelijk voor 29 juli 2022 gepland. Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen en Thomas Kretschmann voegen zich naast Boyd Holbrook en Harrison Ford ook bij de cast.

Populair Nieuws