Hunt: Showdown wordt een tv-serie

News
zondag, 21 november 2021 om 16:00
144598 hunt showdown playstation 4 screenshot 06f1637227748
Ontwikkelaar Crytek en streamingdienst Binge hebben aangekondigd samen te werken om van de game Hunt: Showdown een tv-serie te maken.
De serie moet op zal op het streamingsdienst Binge verschijnen. Dat platform is er nog niet, maar zal voornamelijk gamers aanspreken met hun geplande content. Zo hebben ze eerder al aangekondigd dat er series komen gebaseerd op System Shock en Driver.
Crytech’s Hunt: Showdown is een actie schietspel dat zich afspeelt in 1895. De live-action serie wordt geproduceerd door Vince Talenti en Allan Ungar aan de kant van Binge. Vanuit Crytek zullen Anvi Yerli, Pascal Tonecker en Faruk Yerlu dienen als uitvoerend voor dit project.

Mogelijk meer samenwerkingen

Volgens Allan Ungar is Hunt: Showdown een "gedurfde en unieke wereld", verder zegt hij dat Binge verheugd is om met Crytek samen te werken aan dit project. Ungar verwacht zelfs dat dit de "eerste van vele samenwerkingen met Crytek" wordt die Binge in de toekomst aan kan gaan.
Binge werd aangekondigd tijdens E3 2021 en staat gepland om in 2022 live te gaan. De streamingsdienst gericht op gamers heeft ook een functie genaamd Squad Parties, hiermee kunnen gebruikers samen streamen en daarvoor beloningen krijgen.