Hugh Jackman onthult monsterlijk Wolverine-dieet

News
zaterdag, 11 maart 2023 om 16:00
wolverinef1625647142
Het onmogelijke is vorig jaar gebeurd. Hugh Jackman heeft zijn terugkeer als Wolverine aangekondigd. De acteur keert terug als de bekende Marvelheld in de derde Deadpool-film. Nu heeft de Australiër zijn monsterlijke Wolverine-dieet bekendgemaakt.
Om zichzelf om te toveren tot The Wolverine moet Hugh Jackman een flinke transformatie ondergaan. De acteur moet flink wat tijd in de sportschool doorbrengen om zijn lichaam om te toveren tot spierbundel. Daar komt alleen ook een streng dieet bij kijken.
Jackman heeft nu bekendgemaakt via Twitter hoe dat dieet er dagelijks uitziet. Dagelijks komt het neer op om en nabij 6500 tot 7000 calorieën die de acteur naar binnen werkt om zijn spiergroei te bevorderen om The Wolverine te spelen.
Bekijk hieronder de maaltijden die Jackman iedere dag eet voor zijn dieet.

Zes maanden training voor Jackman

Eerder dit jaar maakte Jackman bekend hoe hij weer fit wil worden voor de rol. "We hebben zes maanden vanaf het moment dat ik klaar ben [met The Music Man, red] tot we gaan filmen", legt Jackman uit aan Steven Colbert. "Ik ga niets anders doen. Ik ga tijd besteden met mijn familie en trainen. Dat is mijn werk voor zes maanden en ik ben momenteel al erg fit."
Jackman vervolgt: Er is één ding aan het doen van acht shows per week op Broadway waar ik sta te zingen en dansen: ik ben fit. Ja, ik ben erg gezond momenteel. Ik heb een goede uitgangspositie."
Deadpool 3 staat op de planning voor 6 september 2024.