Horizon Zero Dawn patch fixt PC problemen

  Horizon Zero Dawn is al een tijdje uit voor PC, maar draaide daar tot voor kort niet heel soepel. De meeste problemen zijn nu gelukkig opgelost met een flinke patch voor de game.

  Sony's PlayStation exclusive kwam een tijd geleden uit voor PC, waardoor de game ineens bereikbaar werd voor een groot, nieuw publiek. Jammer genoeg draaide de game niet vlekkeloos op het platform. Zo werden sommige textures niet ingeladen en haperde het beeld nogal eens. Al deze problemen zijn nu opgelost met een enorme patch voor de game. De patch, die de Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla Games uitgebracht heeft, fixt onder andere het probleem met het beeld, crashes en meer. De patch genaamd Patch v.1.10 is nu uit.

  Patch v1.10 voor Horizon Zero Dawn zorgt voor stabiele ervaring

  Volgens gamers die al met de patch aan de slag gingen, zorgt de patch voor een vele stabielere game. Onder meer op Reddit kwam de feedback voorbij over de patch, waarin gamers opgelucht lijken te zijn eindelijk verder te kunnen op een stabiele manier. Eerder kwam er veel feedback over de problemen van Horizon Zero Dawn op dit forum voorbij.

  Toch zijn niet alle problemen uit de game gehaald. De game heeft nog steeds hier en daar een issue, waar Guerrilla natuurlijk nog naar gaat kijken. De ontwikkelaar moedigt spelers dan ook aan hun crashrapporten en problemen door te blijven geven, want met deze informatie kan sneller geschakeld worden.

  Guerrilla heeft daarbij aangegeven dat na deze update de aandacht meer gelegd wordt op Horizon Forbidden West. De opvolger van Zero Dawn is nog volop in ontwikkeling. Door deze verschuiving van de aandacht zullen er minder vaak updates verschijnen voor de PC-versie van het eerste deel.

  Horizon: Zero Dawn

  Verkijgbaar vanaf 1 march 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.