Hogwarts Legacy update zou Ron Wemel veel plezier doen

News
zaterdag, 06 mei 2023 om 13:00
hogwarts legacy wandf1675954194
Hogwarts Legacy is al enige tijd uit op de PlayStation 5 en Xbox Series X, maar is sinds deze week ook beschikbaar op de PlayStation 4 en Xbox One. Om de release te vieren is er een nieuwe update verschenen voor de game. Deze voegt een nieuwe functie toe waar Ron Hemel de goden voor zou danken.
Het betreft een Arachnophobia Mode waardoor mensen die bang zijn voor spinnen niet langer hoeven te vrezen voor de achtpotige beesten. Spinnen zitten namelijk veelvuldig in Hogwarts Legacy als één van de soorten vijanden tegen wie je personage het vaak moet opnemen.
Met de toevoeging van de modus komen de volgende veranderingen voor spelers die bang zijn voor spinnen:
  • Verandering van uiterlijk voor alle vijandige spinnen
  • Verminderd het aantal kleine spinnen en geluiden en haalt deze hier en daar weg
  • Verwijderd het small spiders ground effect spawners
  • Maakt statische lijken van spinnen onzichtbaar
Wel moet er opgelet worden dat spinnen op één plek in de game nog wel te vinden zijn. In het Field Guide-boek in het menu zijn de plaatjes namelijk nog wel te vinden. Naast de nieuwe optie zijn er ook nog flink wat bug fixes te vinden, waaronder wat performance problemen die zijn opgelost. De volledige lijst met patches notes kun je hier vinden.
Heb jij Hogwarts Legacy al gespeeld? Laat het ons weten in de reacties! En laat ons natuurlijk ook weten of je de nieuwe de Arachnophobia Mode gaat gebruiken.