Hitman 3 naast PS5 ook speelbaar in PSVR

  Sony heeft tijdens de State of Play een gameplay walkthrough laten zien van Hitman 3. De game die voor januari 2021 ingepland staat voor release op de PlayStation 5, zal ook volledig in VR speelbaar zijn. Dit maakt het moorden nog bruter.

  Tijdens de State of Play van vandaag heeft Sony aangekondigd dat Hitman 3 volledig in VR speelbaar zal zijn als de game in januari 2021 uit komt op de PlayStation 5. Eerder werd al duidelijk dat de PS5 ook de huidige PSVR-bril zou ondersteunen. Nu komt ook de nieuwe IOI-game naar PSVR.

  Hitman 3 volledig in VR speelbaar

  Hitman 3 zal in first-person speelbaar zijn en in die vorm ook speelbaar zijn met gebruik van de PlayStation VR-bril voor een nog persoonlijker speelervaring. Hitman 3 werd tijdens de eerdere State op Play in juni aangekondigd met een releasedatum van januari 2021.

  Wie Hitman 1 of 2 al in zijn bezit heeft, zal de maps uit die game kunnen importeren in een verbeterde versie voor de Hitman 3 game. De trailer eindigt met de verklaring dat de volledige trilogie speelbaar zal zijn in VR. Meer details hierover zijn nog onduidelijk.

  Hitman 3

  Verkijgbaar vanaf 20 january 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.