Hierom heeft Doctor Strange 2 een andere regisseur

News
maandag, 28 december 2020 om 11:45
doctor strange 2 bevestigt door het aannemen van regisseur 143619f1635845989
De regisseur van de eerste Doctor Strange film, Scott Derrickson, onthult eindelijk waarom hij niet ook het tweede deel van de film zal gaan regisseren. Nadat hij een jaar geleden toen hij vertrok bij Doctor Strange liet weten dat het kwam door creatieve meningsverschillen, blijkt er toch wat meer achter te zitten.

Deed zichzelf een belofte

Via Twitter laat Scott Derrickson weten dat hij over de jaren een aantal moeilijke creatieve keuzes heeft moeten maken, maar dat hij na het maken van ‘The Day the Earth Stood Still’ aan zichzelf beloofde dat hij nooit meer een film van iemand anders zou gaan maken. Dit zou dus heel goed kunnen betekenen dat dit de reden is dat hij Doctor Strange 2 verliet. Waarschijnlijk had Marvel hele andere plannen dan hij en besloot hij hier niet mee door te gaan.
Derrickson is dus erg vastbesloten in deze keuze, wat hem gerust niet rijker zal maken. Dit maakt het wel een behoorlijk eervolle keuze van de regisseur. Sam Raimi, die onder andere de eerste Spider-Man trilogie regisseerde, neemt de taak van Scott Derrickson over.

Wat kunnen we verwachten?

Doctor Strange 2 is nog een groot geheim, maar het gerucht gaat dat het veel te maken zal hebben met de WandaVision serie. Zo gaan velen ervan uit dat Doctor Strange Wanda zal moeten helpen met het repareren van schade die zij heeft aangericht in de serie. Ook worden de kinderen van Wanda en Vision, Wiccan en Speed, sterk gelinkt aan Doctor Strange. We hopen snel meer informatie te krijgen over deze aankomende film.
Wat vinden jullie van de keuze van Scott Derrickson om Doctor Strange 2 te verlaten? En wat verwachten jullie van Doctor Strange 2?