Hier gaat Guardians of the Galaxy vol. 3 volgens Seth Green over

News
vrijdag, 24 september 2021 om 17:00
Guardians of the Galaxy vol.3 draait volgens Seth Green over Gamora en Nebula, we kunnen Green kennen als Howard the Duck In What if…?
In een recent interview met ComicBook.com sprak de stemacteur van Howard the Duck, Seth Green, over de toekomst van zijn nog steeds onzekere personage. Green gaf toe dat hij niet weet of Howard zal terugkeren in de derde en laatste film van de trilogie, maar hij liet wel weten dat de film zich zal concentreren op de relatie tussen Gamora en Nebula.
Later dit jaar moeten de opnames van Guardians of the Galaxy Vol. 3 van start gaan. De weg naar de opnames zijn een beetje chaotisch begonnen, zo is James Gumm ontslagen en vervolgens weer aangenomen. Nu Gunn weer lekker kan doorwerken aan de film horen we langzaamaan ook meer nieuwe details.

Avengers: Endgame

De laatste keer dat we de Guardians of the Galaxy tegenkwamen, was in Avengers: Endgame. Een film die de dynamiek van het interstellaire team drastisch veranderde. De Gamora die we kenden was in feite overleden door haar vader Thanos in Avengers: Infinity War. In Endgame keert de Gamora uit het jaar 2014 terug.