Heroes Dutch Comic Con uitgesteld door coronavirus

News
donderdag, 12 maart 2020 om 19:45
hdcc20 corona1f1584037215
Heroes Dutch Comic Con zou plaats vinden op 28 en 29 maart, maar is in verband met maatregelen die getroffen worden rond het coronavirus uitgesteld. Een nieuwe datum voor het evenement staat gepland op 4 en 5 juli 2020.

Coronavirus gooit roet in het eten

Vandaag heeft de organisatie van Heroes Dutch Comic Con aangekondigd dat de tiende editie van het evenement uitgesteld wordt in verband met maatregelen rond het coronavirus. Hiermee volgt de organisatie de richtlijnen die eerder vanuit de overheid en het RIVM zijn opgezet. Alle evenementen met meer dan 100 bezoekers worden namelijk tot nadere orde afgelast.
Met ruim 40.000 liefhebbers van comics, series, films, games en cosplay voldoet dit evenement daar uiteraard ruimschoots aan. Het evenement is nu uitgesteld naar 4 en 5 juli 2020.

Al gekochte kaarten blijven geldig

De reeds verkochte toegangstickets voor maart worden automatisch omgezet naar de nieuwe datum in juli dit jaar. Bezoekers met een ticket voor het evenement ontvangen binnenkort meer informatie per email. De organisatie zal morgen (13 maart) iedereen nader informeren. Dit geldt ook voor iedereen die een photobooth-ticket aangeschaft heeft. Niet bekend is of alle artiesten op de nieuwe datum ook aanwezig zullen zijn.
Eerder was al besloten extra maatregelen te nemen voor het event, waaronder extra aanwezigheid van desinfectiegel op diverse locaties en aanwezigheid van EHBO, maar nu is dus het hele event verplaatst.

Populair Nieuws