Heroes Dutch Comic Con 2020 uitgesteld tot november

News
donderdag, 23 april 2020 om 8:35
1587559105 1584029038 heroesheader1f1587581389
De tiende editie van Heroes Dutch Comic Con wordt uitgesteld. In verband met de maatregelen rondom het coronavirus was het evenement al verplaatst van maart naar juli. Door het verlengen van de maatregelen beoogt de organisatie nu een evenement in november van 2020.
De organisatie laat weten begrip te hebben voor de teleurstelling van iedereen die van plan was Dutch Comic Con dit jaar te bezoeken. Maar hetzelfde begrip is er ook voor de keuze van het kabinet om de maatregelen tegen het coronavirus langer te laten gelden. De hoop is dat het evenement op de nieuwe data van 21 en 22 november door kan gaan.

Verschillende mogelijkheden voor wie al kaartjes had

Kaarten voor het evenement in juli worden in principe automatisch omgezet in kaarten voor november. Wie in november niet kan komen heeft de mogelijkheid geld terug te vragen, maar vanuit het Bewaar Je Ticket initiatief wordt opgeroepen om waar mogelijk een voucher aan te vragen. Instellingen in de culturele sector kunnen in de problemen komen als men massaal geld terugvraagt. Vouchers kunnen dit voorkomen.
De organisatie van Heroes Dutch Comic Con kan niet garanderen dat alle artiesten die aanwezig zouden zijn in juli ook in november kunnen komen. Nieuwe informatie hierover zal gedeeld worden op sociale media en de website van het evenement. De organisatie neemt contact op met degenen die al hadden betaald voor een foto met een special guest.

Populair Nieuws