Hele bijzondere Call of Duty crossover in de maak

News
zaterdag, 11 maart 2023 om 13:00
call of duty warzone 20 headerf1668595538
Er komt een gloednieuwe Call of Duty crossover aan waar veel fans van Teenage Mutant Ninja Turtles blij mee zullen zijn. De bekende ninja's met een schild komen naar de game. Zo maakt het Twitteraccount van de populaire shooterreeks bekend.
Een korte video van 15 seconden toont in ieder geval dat de bekende TMNT-schurk Shredder naar Call of Duty komt. De verwachting is dat de populaire ninja's snel zullen volgen om de kwaadaardige vechtbaas te verslaan. In de video worden Shredders iconische klauwen en helm volop op getoond, waarna de datum waarop de Call of Duty crossover start uit de doeken wordt gedaan.
Op 21 maart gaat de crossover van start die de Ninja Turtles naar Call of Duty Modern Warfare 2/Warzone 2 brengt. Het bericht op sociale media wordt benadrukt met de tekst "Een nieuw kwaad staat op" gevolgd door twee emoji's. De eerste hiervan is een ninja, terwijl daarna kruisende zwaarden elkaar treffen.
Bekijk de Twitter-aankondiging hieronder zelf.

Nog veel onduidelijkheid over Call of Duty crossover

Onduidelijk is nog in welke hoedanigheid de bekende TMNT-schurk naar Modern Warfare 2 en Warzone 2 komt. Mogelijk is het slechts als een skin in de titel, anderzijds zou de schurk ook een nieuwe operator kunnen worden. De outfit van de schurk doet in ieder geval vermoeden dat hij in ieder geval als skin beschikbaar wordt, want hij draagt zijn militaire uitrusting.