Hannibal seizoen 4 waarschijnlijker, zal de toekomst in gaan

  Ryan Fuller, de bedenker van Hannibal heeft de serie nog niet opgegeven. Hoewel de serie een tijd geleden stopgezet is, wil hij nog steeds aan de slag met seizoen 4. Hij heeft zelfs al een plan aan de cast overhandigd. Daarin staat dat de serie een paar jaar de toekomst in gaat.

  NBC

  In een interview met Nerdist gaf Fuller aan dat hij erg hoopvol is dat seizoen 4 van Hannibal er gaat komen. Hij heeft een goed idee voor het oppakken van de draad, nadat de serie een aantal jaren geleden stopgezet is. In de tussentijd zijn de acteurs zoals Mads Mikkelsen en Hugh Dancy namelijk allemaal ouder geworden en daar moet iets op verzonnen worden. De oplossing is even simpel als briljant: de serie gaat een jaar of vijf, zes de toekomst in en vanaf daar wordt de verhaallijn opgepakt.

  Fuller heeft zijn idee al met de cast gedeeld en iedereen is er enthousiast over volgens Fuller. Het punt dat gekozen wordt om de serie op te pakken lijkt dan ook vast te staan. Volgens Fuller is het vanaf dat punt kijken waar de serie naartoe gaat en moet iedereen zich aanpassen.

  Nog niemand gehapt

  Het idee is dus bedacht, maar met deze melding meldt Fuller eigenlijk ook meteen dat er nog niets concreets gedaan is. Fuller geeft aan dat niemand de moed op een nieuw seizoen heeft opgegeven. Er moet volgens de bedenker van de serie alleen nog even iemand happen en dan kan er aan de slag gegaan worden.

  Of het vierde seizoen van Hannibal er daadwerkelijk komt is dus nog steeds even afwachten, maar de kans wordt steeds groter dat we gaan zien wat er gebeurd is nadat Mikkelsen en Dancy van die klif af sprongen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.