Halloween Pass van Red Dead Online verlengd tot einde november

  Rockstar heeft goed nieuws voor spelers die nog niet alle content hebben verdiend met de Halloween Pass. De speciale Outlaw Pass zou namelijk afgelopen maandag aflopen, maar de ontwikkelaar heeft de actie nu verlengd tot het einde van november!

  Zoals de naam al zegt is de Halloween Pass een speciale versie van de Outlaw Pass die speciaal in het leven is geroepen voor de spooky feestdag. We zijn nu ruim twee weken verder en eigenlijk zou de Halloween Pass net zijn gestopt. De oorspronkelijke einddatum van de actie was namelijk gepland voor 16 november. Een lange tijd na Halloween zelf, maar op die manier hadden spelers de tijd om alle goodies en voorwerpen uit de Pass te scoren.

  Blijkbaar heeft het gros van de spelers nog niet genoeg tijd gehad om Rank 20 te behalen. Rockstar heeft namelijk bekendgemaakt dat de Halloween Pass nu door zal lopen tot 30 november. Daarmee hebben spelers nog twee weken extra de tijd om ervaringspunten te verdienen en in rang te stijgen voor de Pass. Je wil namelijk wel die Gotische stijl voor je Moonshine-bar bemachtigen!

  Waar is de nieuwe update?

  De Halloween Pass is overigens niet het enige wat Rockstar verlengd. Het zal spelers waarschijnlijk zijn opgevallen dat er deze week geen nieuwe update is voor Red Dead Online. Dat komt doordat de huidige bonussen worden verlengd tot en met 23 november. Dat betekent dat Bounty Hunters langer kunnen profiteren van extra dollars voor hun werkzaamheden, Collectors hun glimmende objecten nog kunnen inleveren voor een coupon en je nog iets langer de tijd hebt om de limited edition kleding aan te schaffen.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.