Haal Street Fighter 6 Collector’s Edition nu voor een prikkie bij bol

News
vrijdag, 24 november 2023 om 13:30
street fighter 6f1689693540
Bij bol.com is er een opmerkelijke Black Friday-aanbieding voor de Street Fighter 6 Collector's Edition. Een mooie kans voor fans van de fighting-franchise.
De Collector’s Edition van Street Fighter 6 kan nu voor bijna 100 euro minder dan de gebruikelijke 300 euro worden aangeschaft. Dit opent de deur voor Street Fighter-liefhebbers die eerder aarzelden vanwege de hoge prijs, waardoor ze nu kunnen profiteren van de beloning waar ze zo lang op hebben gewacht.

Wat kan je verwachten in de Collector's Edition?

De Collector's Edition bevat diverse indrukwekkende goodies, waaronder een Mad Gear Box, Pop Up Parade Figures Luke & Kimberly, een Artbook, een Sticker set, Figure Diorama Boards, de volledige game in een Steelbook, en digitale content in de vorm van de Year 1 Ultimate Pass. Deze aanbieding op bol.com biedt niet alleen toegang tot het langverwachte spel, maar ook tot exclusieve verzamelobjecten en digitale extra's voor Street Fighter 6.
Voor gamers die Street Fighter 6 op een unieke manier willen ervaren en tegelijkertijd willen profiteren van een aanzienlijke prijsverlaging, is deze Black Friday-deal een kans om de Collector's Edition te bemachtigen zonder de gebruikelijke hoge kosten. Wees er snel bij om deze kans niet te missen en je Street Fighter-collectie uit te breiden met deze speciale editie die nu betaalbaarder is dan ooit tevoren.