10 beste Cyber Monday 2023 Coolblue deals

Article
vrijdag, 24 november 2023 om 14:00
horizon forbidden west slangf1642430571
Black Friday en Cyber Monday zijn nu echt gearriveerd en er zijn enorm veel deals, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij de 10 beste Black Friday en Cyber Monday 2023 deals van Coolblue voor je op een rij gezet.

Horizon Forbidden West

Als je nog niet één van de beste games van 2022 hebt gespeeld, dan is nu je kans. Tijdens Black Friday is Horizon Forbidden West namelijk in de aanbieding bij Coolblue. En als je een PlayStation 5 in huis hebt, kan je nog meer besparen door de PS4-versie te halen. Horizon Forbidden West was namelijk de laatste first party game van Sony met een gratis PS5 upgrade.

Assassin’s Creed Mirage

Tijdens het jaarlijkse prijzenfestijn kan je ook een game met korting scoren die pas net uit is. Assassin’s Creed Mirage kwam namelijk uit in oktober en is nu al voor een mooi prijsje te scoren. De game brengt de franchise terug naar de oudere delen, met één stad (Bagdad) om te verkennen en een grotere focus op stealth en assassinations.

Xbox Series X

Heb je nog helemaal geen next-gen console in huis? Dan is nu de kans om je slag te slaan tijdens Black Friday! Je kan de Xbox Series X namelijk met veel korting in huis halen en dat terwijl Microsoft juist eerder dit jaar een prijsverhoging heeft doorgevoerd voor de console. Wil je dus aan de slag met exclusieve games als Starfield, dan moet je nu toeslaan voordat het te laat is.
asus vivobook 15 oledf1700823443

Asus Vivobook 15 OLED

Van origine is Black Friday, toen het nog alleen in de Verenigde Staten werd gevierd, het moment om dure en luxe producten in huis te halen: zoals een gloednieuwe laptop! Er zijn extreem veel opties momenteel, maar een goede optie is deze Vivobook 15 OLED van Asus. Niet alleen krijg je een snelle laptop met een Intel Core i7-1255U processor en 16GB aan RAM, je kan ook nog eens genieten van een prachtig OLED-scherm.

LG OLED48C34LA

Net zoals laptops een prime target zijn tijdens Black Friday, geldt dat ook voor televisies. Zo kan je nu profiteren van korting op één van de beste OLED-televisies op de markt, de LG OLED C3. Niet alleen kan je je ogen laten verwennen door de iconische OLED-technologie van LG, maar ook de helderheid is lekker hoog en de TV heeft perfecte opties als het aankomt op gaming, waaronder een 120Hz refresh rate en maar liefst vier HDMI 2.1-ingangen. De TV is bovendien in meerdere groottes te krijgen.

Samsung HW-Q600C

Ben je ook nog op zoek naar een goede soundbar om onder je televisie neer te zetten? Dan hoef je niet veel verder te zoeken dan de Samsung HW-Q600C. Door meerdere tweeters in de soundbar en ondersteuning voor Dolby Atmos lijkt het geluid van alle kanten te komen. En explosies en andere lage geluiden komen ook heerlijk binnen dankzij de subwoofer die erbij geleverd wordt. En dat alles nu voor maar de helft van de prijs!
sony wf 1000xm5 reviewf1692084589

Sony WF-1000XM5

De laatste jaren is de concurrentie op het gebied van wireless earbuds enorm groot geworden. Eén van de spelers die elke keer aan de top blijft presteren is Sony, met het eerder dit jaar uitgebrachte vlaggenschip WF-1000XM5. De earbuds zijn klein en licht, hebben een geweldige accuduur en bieden bovendien een uitstekend geluid en noise-cancelling. In onze review kregen de earbuds dan ook een indrukwekkende 9.3.f

Sony WH-1000XM4

Heb je liever een koptelefoon op je hoofd dan draadloze oordopjes in je oren? Geen zorgen, dan kan je namelijk gaan voor de Sony WH-1000XM4. Dit is niet het meest recente model in de toplijn van Sony, maar de draadloze koptelefoon zorgt anno 2023 nog steeds voor een geweldig geluid, accuduur, features en noise-cancelling. En je kan de WH-1000XM4 bovendien opvouwen zodat je hem makkelijk kan meenemen, in tegenstelling tot de WH-1000XM5.
lg ultragear 27gp850p bf1700823616

LG UltraGear 27GP850P-B

Terwijl console gamers tijdens Black Friday op zoek zijn naar een TV, zullen PC-gamers hun ogen hebben gericht op een nieuwe gaming monitor. Eén van de beste opties waar je momenteel voor kan gaan is de LG UltraGear 26GP850P-B. Met een 27-inch IPS-display en een resolutie van 1440p zit de monitor in de sweet spot voor de meeste gamers. En dankzij ondersteuning voor FreeSync en G-Sync en met een refresh rate van 165Hz ziet alles er heerlijk soepel uit op de monitor. Sla dus nu snel je slag voordat de actie voorbij is.

Logitech G Pro X Superlight

Kan je ook nog wel een nieuwe gaming muis gebruiken? Dan kan je nu profiteren van een mooie aanbieding op de Logitech G Pro X Superlight. Logitech heeft recent een refresh uitgebracht op de muis met slechts een paar kleine aanpassingen, waardoor het ‘oude’ model nu een stuk voordeliger te krijgen is. Dat betekent niet dat het ineens een slechte muis is, want de Logitech G Pro X Superlight is de meest gebruikte muis door e-sporters en dat zegt wel genoeg!