Haal Call of Duty nu op PlayStation voor een spotprijs bij MediaMarkt!

News
zaterdag, 29 oktober 2022 om 10:30
call of duty vanguardf1632122655
De nieuwe Call of Duty Modern Warfare 2 is gisteren uitgekomen. Maar als je de Call of Duty game van vorig jaar nog niet gespeeld hebt, is deze nu op PlayStation bij de Mediamarkt voor minder dan 10 euro te scoren.
Als je Call of Duty Vanguard nog niet in je bezit hebt, ben je nu bij Mediamarkt aan het goede adres. De game is namelijk voor 9 euro te koop als aanbieding van vandaag. Het gaat wel om de PS4 versie en de game heeft geen gratis upgrade naar de PS5. Als je deze PS4 versie toch wilt upgraden naar next-gen, dan is dit mogelijk door de CD in de PS5 te stoppen en via de PlayStation store 10 euro extra te betalen.

Nog meer PlayStation games bij Mediamarkt in de aanbieding

Bij Mediamarkt zijn er momenteel nog meer PlayStation games met korting te scoren, waaronder ook een paar PS5 games. Een paar van deze games zijn ook nog eens erg recent uitgekomen en goed ontvangen door PlayStation-spelers. Dit zijn de meest opvallende PlayStation games die momenteel in de korting zijn bij Mediamarkt:
Behalve games zijn er nu ook andere deals te scoren bij Mediamarkt. De Red Week is bij Mediamarkt namelijk nog gaande, waardoor er allerlei elektronische producten in de korting zijn. Zo zijn tv's, laptops, tablets en beeldschermen nu voor een bodemprijs te krijgen.

Populair Nieuws