Guerrilla Games is opzoek naar Senior AI producer voor PS5 game

  Geurilla Games is bezig met een game voor de next-gen console, de PlayStation 5. Het is geen verrassing meer dat ze hier mee bezig is, wel is het nog de vraag welke game ze aan het ontwikkelen is.

  Guerilla Games

  De gameontwikkelaar gevestigd in Amsterdam is bekend om de Killzone gamereeks en Horizon Zero Dawn. Het bedrijf is een volledige dochteronderneming van Sony Interactive Entertainment. De studio laat via een tweet weten dat de nieuwe game die zij maken een PS5 game wordt.

  Tweet

  Guerrilla Games laat via een vacature voor Senior AI Producer weten dat hun volgende game voor de PS5 zal zijn. De vacature werd ook op Twitter geplaatst met #PS5. De PlayStation 5 hashtag leek alleen niet helemaal de bedoeling te zijn. De Tweet is naderhand verwijderd en opnieuw online gezet met de nieuwe hashtag #PS.

  Welke game ze nu echt aan het maken is, is nog onduidelijk. De kans is groot dat de studio een vervolg aan het maken is van Horizon Zero Dawn. Ook bestaat er de mogelijkheid dat zij bezig is met het maken van een reboot van de SOCOM serie.

  Het is wel duidelijk dat de game voor de next-gen console zal komen en een PlayStation 5 game gaat worden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.