GTA 6 personage alsnog bevestigd door acteur?

News
vrijdag, 10 april 2020 om 10:00
26046652625 d1aa61dbd2 bf1586507304
Toen vorige week een stemacteur per ongeluk zijn cv bijwerkte met de informatie dat hij een personage in GTA 6 zou spelen, was het internet in rep en roer. Hoewel de acteur zijn accreditatie snel weer verwijderde, was iedereen er als de kippen bij. De acteur heeft op Twitter nu wat meer context gegeven over de fout.
Nadat acteur Jorge Consejo zijn cv bijwerkte (en vervolgens snel offline haalde), omdat hij een personage in GTA 6 zou spelen, heeft de acteur via Twitter wat meer context gegeven over zijn fout. Op zijn cv verscheen bovenin dat hij The Mexican zou spelen, maar die informatie had nog niet onthuld mogen worden. Hier verwijst Consejo nu ook naar op Twitter.
Hoewel het bericht officieel niets verklapt, komt het bericht kort na de fout die de acteur maakte op zijn website. Ook ontkent hij zijn fout niet en laat hij slechts weten niets te mogen zeggen over lopende projecten.
Fans gingen gelijk op onderzoek uit en ontdekten een oude foto van Consejo's Instagram-account. Consejo plaatste eind 2014 een foto waarin hij in motion capture pak te zien is. Het onderschrift leest als volgt: "Ik zou wensen dat ik het kon zeggen, maar de studio laat het me niet doen."
Bijzonder is dat de acteur op zijn cv nergens accreditatie heeft voor een rol in een game. Fans speculeren dan ook dat deze foto betrekking heeft tot GTA 6 en lieten dit afgelopen week veelvoudig onder de post weten.

Populair Nieuws