Grote storing bij Twitch, Reddit, Amazon, Spotify, Google en meer

News
dinsdag, 08 juni 2021 om 12:35
iphone social networksf1583310576
Er is een grote wereldwijde storing gaande die een groot deel van populaire internetdiensten platlegt. Platformen als Twitch, Reddit, Amazon, Spotify, Google en nog vele anderen hebben last van de storing. Het probleem zou bij Fastly liggen.
Via Allestoringen worden de problemen grootschalig gemeld. Op Twitter is het Joost Schellevis die wat meer context geeft. De problemen zouden namelijk bij Fastly liggen. Fastly is een grote clouddienst die door een groot deel van het internet gebruikt wordt.
Hierdoor is er momenteel een storing gaande bij platformen als Twitch, Reddit, Amazon, Spotify en Google. Ook Vimeo, Marktplaats, de Belastingdienst en Twitter hebben last van de problemen. Een oplossing is er nog niet.

Grote storing niet door Twitch, Reddit, Amazon, Spotify of Google

De grote storing zou door Fastly worden veroorzaakt. Het content delivery network hiervan ligt plat, waardoor enorm veel websites momenteel offline zijn. Veelal komt er een 503-errorcode naar voren.
Hoe lang het probleem aan gaat houden is nog onduidelijk. Uiteraard werken we dit bericht bij zodra er meer informatie beschikbaar is.
Dit bericht wordt aangevuld.

Populair Nieuws

Laatste Reacties