Gratis PS Plus Essential games voor oktober 2022 officieel bekendgemaakt

News
woensdag, 28 september 2022 om 17:30
ps plus ps5f1631005854
Sony heeft de gratis PS Plus Essential games voor oktober 2022 bekendgemaakt. Zit er iets voor jou bij?
Het is bijna een nieuwe maand en dus het weer tijd voor de bekendmaking van de nieuwe gratis PS Plus games. Ook deze maand kunnen PS Plus abonnees weer drie games gratis claimen voor PS4 en PS5.
Sony maakt de line-up voor de nieuwe maand van PS Plus altijd bekend op de woensdag vóór de eerste dinsdag van de maand. Deze maand lekte de games niet uit, hoewel onze bekende bron bill-billlkun net vóór de bekendmaking nog aangaf op te passen met een aanschaf van Hot Wheels Unleashed en Injustice 2.
Nu heeft Sony zelf de line-up voor oktober 2022 bekend gemaakt. Het lek van deze maand kwam op naam van een oude bekende: zoals meestal tegenwoordig kwam Dealabs gebruiker billbill kun weer net voor Sony zelf met de mogelijke line-up op de proppen. Nu heeft ook Sony zelf de games voor PS Plus Essential voor komende maand bekend gemaakt.

Gratis PS Plus games oktober 2022

De komende maand kunnen abonnees van PS Plus Essential kennis maken met drie nieuwe games. De games zullen vanaf dinsdag 4 oktober 2022 beschikbaar zijn.
Tot 4 oktober kunnen de PS Plus games van september nog gescoord worden:
Vanaf 4 oktober kunnen de volgende gratis games geclaimed en gespeeld worden:
  • Hot Wheels Unleashed
  • Injustice 2
  • Superhot
Iedere maand worden er nieuwe games toegevoegd die gratis te downloaden zijn voor PS Plus abonnees. De games worden niet van de gebruiker zelf, maar blijven wel speelbaar zolang je het PS Plus abonnement hebt.
Om ze ook na oktober te kunnen spelen hoef je de games niet te downloaden, voor eind oktober claimen is voldoende. Vanaf dat moment staan ze in je PS Plus library zolang je PS Plus Essential of hoger abonnement loopt en kan je ze altijd downloaden en spelen.