Gratis PS Plus Essential games voor juni nu speelbaar

News
dinsdag, 06 juni 2023 om 12:00
ps plus ps5f1631005854
De gratis PS Plus Essential games voor juni 2023 zijn nu live. Abonnees kunnen NBA 2K23, Trek to Yomi en Jurassic World Evolution 2 nu claimen en spelen.
Het is de eerste dinsdag van de maand en dat betekent dat de nieuwe games voor PS Plus Essential beschikbaar zijn! Je kan nu naar de PS Store en de nieuwe games scoren.
De nieuwe maandelijkse games worden altijd op de woensdag voor de eerste dinsdag van de maand bekendgemaakt. Deze maand mogen abonnees op PS Plus aan de slag met basketbal, een pretpark met dino's onder hun hoede nemen of de samurai uithangen in Japan.
De games die PS Plus abonnees vanaf nu kunnen spelen zijn:

NBA 2K23 | PS4, PS5

Dé basketbalgame voor de PlayStation 4 en 5 brengt in de editie van 2023 het verhaal van de iconische Michael Jordan, MyCareer, en MyTeam. Je hebt de keuze tussen de NBA of WBA om je naam te maken. Scoor epische driepunters en herbeleef legendarische momenten uit de carrière van Jordan, of maak je eigen naam, zowel online of offline.
Let op: PS Plus Premium abonnees konden deze game al eerder spelen. Het is verstandig ook deze versie te claimen, mocht de game ooit PS Plus Premium verlaten.

Jurassic World Evolution 2 | PS4, PS5

Altijd al je eigen pretpark willen maken maar is een zoveelste rollercoaster niet spannend genoeg? Met Jurassic World Evolution 2 stap je in de wereld van de prehistorische pretparken en bouw je aan je eigen arsenaal aan buitenissige dino's. Als parkmanager wordt je begeleid door personages uit de films, waaronder Jeff Goldblum en Brice Dallas Howard. Wie de verhaallijn speelt, krijgt een extra uitdaging, nu de dino's de hele VS dreigen over te nemen! Speel belangrijke momenten uit de films na met de optie om 'wat als' scenario's te spelen. Evolution 2 is nóg uitgebreider, met nog meer mogelijkheden en aanpassingen aan je gebouwen en typen wetenschappers die je tot je beschikking hebt.

Trek to Yomi | PS4, PS5

Deze stijlvolle side-scroller, dis zich afspeelt in het feodale Japan mag je niet missen. De game creëert de sfeer van de klassieke Japanse samoerai-films en combineert dat met filmische, gestroomlijnde gevechten met zwaardvechters en bovennatuurlijke wezens.

Nog meer games voor PS Plus Extra en PS Plus Premium

Later deze maand komt Sony nog met een update voor de PS Plus games voor Extra en Premium. De bekendmaking daar van zal volgende week woensdag zijn, waarna de games de dinsdag daarna beschikbaar komen.
Tip: Wil je in het vervolg meteen op de hoogte zijn wanneer de games gratis beschikbaar zijn? Zet de games dan nu al in je lijst met favorieten. Je krijgt dan een waarschuwing zodra de games te downloaden zijn! Dit geldt ook voor games die in de aanbieding komen of een permanente prijsverlaging krijgen. Het is dus een heel makkelijke manier om koopjes te jagen!
Maandelijks worden de gratis games voor de diverse PS Plus varianten bekendgemaakt. PS Plus Essential games komen altijd op de eerste dinsdag van de maand beschikbaar en worden de woensdag daarvoor bekendgemaakt.
Voor PS Plus Extra en PS Plus Premium geldt dat deze de derde dinsdag van de maand beschikbaar komen en de woensdag daarvoor bekendgemaakt worden.

Populair Nieuws