Gratis PS Plus Essential games van december 2022 gelekt

News
woensdag, 30 november 2022 om 9:00
ps plus ps5f1631005854
Het is het einde van de maand, dus wordt er alweer reikhalzend uitgekeken naar de onthulling van de PS Plus Essential games voor December 2022. Ook deze maand zijn de nieuwe gratis games voortijdig uitgelekt. We weten dus vrijwel zeker welke games we komende maand kunnen spelen!
Het duurt niet lang meer voor de PS Plus games van december 2022 officieel onthuld worden. Maar, dankzij onze vaste bron van gratis games, Dealabs-gebruiker billbil-kun , weten we eigenlijk nu al zeker welke games er morgen onthuld gaan worden.
Volgens billbil-kun mogen PS Plus-abonnees in december uitkijken naar de volgende games:
Voor nu moeten we daarbij vermelden dat er nog niets officieel is en dergelijke line-ups kunnen op het allerlaatste moment nog wijzigen, maar gezien de track record van billbil-kun is die kans klein. We hebben hem tot nu toe nog niet op een foute voorspelling kunnen betrappen.
schermafbeelding 2020 11 09 om 091913f1604909987

Wat waren de gratis PS Plus games van november?

Voordat je aan de december-games van PS Plus gaat beginnen, kan je tot 6 december de gratis games van november meepakken. Tot die tijd kan je de voglende games nog downloaden:
Heb je een gratis PS Plus Essential game geclaimed, dan blijft deze speelbaar zolang je een PS Plus (Essential of hoger) abonnement hebt. Ook als je het laat verlopen en later weer activeert kun je je eerder geclaimde games weer spelen. Met de duurdere PS Plus Extra en Premium abonnementen kun je nog veel meer games gratis spelen, maar dan in een soort Game Pass-model.