'Gratis Netflix streamen' doe je zo

News
dinsdag, 07 januari 2020 om 15:30
xgn google image
Netflixen zonder daarvoor te betalen. Het klinkt als een utopie of een vage illegale manier om de streamingdienst te hacken. Volgens Netflix India kan het allemaal veel makkelijker. De Indiase tak van Netflix tipt een gebruiker namelijk via een tweet hoe deze 'gratis' kan kijken.
Een Indische gebruiker genaamd MuralikrishnaE1 stelde in een tweet namelijk dat hij een manier gevonden had om gratis te kijken via de streamingdienst. De tweet van de gebruiker met daarin de handleiding voor de hack werd snel verwijderd, maar niet voordat Netflix India erop reageerde.
In de reactie van Netflix India wordt verteld dat de uitgelegde manier om Netflix te hacken 'absoluut nep is'. Vervolgens geeft de tweet een alternatief advies om gratis te kijken. 'Als je gratis Netflix wil, gebruik dan andermans account zoals de rest dat doet.' aldus Netflix India.
screenshot 20200106 202637f1578338892
Gratis Netflix kijken tip is opmerkelijk advies
Netflix adviseert dus om accounts te gaan delen, wat toch best wel opmerkelijk is. Het delen van wachtwoorden mag namelijk niet volgens de voorwaarden van Netflix. Bovendien heeft Netflix even geleden aangekondigd account sharing aan te gaan pakken.

Populair Nieuws