Gratis game in Epic Store is rampzalig!

News
donderdag, 09 februari 2023 om 17:00
epic gamesf1645113725
Het is donderdag en dat betekent gratis games in de Epic Games Store! De gratis game van deze week plaatst je aan het hoofd van je eigen restaurant. Als dat maar goed gaat in de keuken!
Wat is er nu mooier dan gratis games? Voor deze game hoef je niets te doen, behalve hem claimen en downloaden! Epic Games geeft wekelijks één of meer games gratis weg, zonder dat je daar een abonnement voor nodig hebt of andere uitgaven voor hoeft te doen. Helmaal gratis dus!
Deze week geeft Epic ons de leiding over ons eigen restaurant en mogen we proberen daar een succesvolle zaak van te maken. Maar, rampspoed ligt op de loer in deze game.

Recipe for Disaster

In deze management simgame draait alles om je eigen restaurant. Aan jou om de juiste medewerkers te vinden en tevreden te houden, je menukaart samen te stellen en misschien zelfs wel nieuwe recepten en smaken uit te vinden. Ondertussen staan de klanten op de stoep en is het aan jou om hen tevreden te houden. Klachten zijn immers dodelijk voor een restaurant in de groei! Zorg ervoor dat je staf als een team samenwerkt en steeds weer op de top van hun kunnen presteren, zodat je de klant kan imponeren.

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.