Gratis DLC te verdienen bij Ubisoft Forward

News
dinsdag, 06 september 2022 om 16:00
ubisoft logof1650985169
Op 10 september presenteert Ubisoft haar plannen voor de komende maanden in een Ubisoft Foward presentatie. Die kun je natuurlijk later terugkijken, maar Ubisoft wil graag dat je live kijkt. Daarom geeft het bedrijf gratis DLC aan fans die live kijken.
Als je Ubisoft Forward kijkt op 10 september kun je van wat gratis bonussen profiteren. Via Twitch Drops geeft het bedrijf namelijk DLC weg voor vier verschillende titels. Je kunt bonussen krijgen voor Skull and Bones, Rainbow Six Siege, Roller Champions en Assassin’s Creed Valhalla.'
Het zijn geen enorme DLC-pakketten, maar voor fans van de games is het een leuk extraatje. Het gaat namelijk om cosmetische items voor deze vier games. De lijst beloningen is als volgt:
  • Kijk 15 minuten voor een Skull Logo Emblem in Skull and Bones
  • Kijk 30 minuten voor een Explosive Detail Charm in Rainbow Six Siege
  • Kijk 45 minuten voor een RC22 Original Cosmetic in Roller Champions
  • Kijk 60 minuten voor een Sphinx Tattoo Set in Assassin’s Creed Valhalla
Deze beloningen zijn alleen beschikbaar als je de stream kijkt via het Twitch-kanaal van Ubisoft, of via officiële co-streamers. Kijkers via YouTube krijgen niets. Ubisoft Forward begint om 21.00 uur op 10 september, met een preshow vanaf 20.35.

Welke games zien we in Ubisoft Forward?

Deze aankomende Ubisoft Forward staat grotendeels in het teken van Mario + Rabbids: Sparks of Hope, Assassin’s Creed Mirage en Skull and Bones. Ook wordt er nog meer besproken over Assassins’s Creed, maar wat er precies voorbijkomt is nog niet bekend. Er zijn fans die vermoeden dat de originele game in de franchise een remake of remaster krijgt.

Populair Nieuws